2012 m. kovo 4 d., sekmadienis

2-2 lygiosios :)

Mhm..na, ateinančią savaitę reiks pasistengti, nes kitu atveju gyvenimas lenks mane tašku :D Šiaip visai įdomu.. taip nugyveni savaitę ir atsiskaitai pats prieš save. Ir įvertini savo klaidas, pergales, pastangas..
Šia savaite nenuveikiau nieko tokio itin prasmingo, tačiau džiaugiuosi, kad vėl atradau dalyką, kurio dėka jaučiuosi gyvendama ne taip beprasmiškai - knygos. Ir šią savaitę perskaičiau keturias. Dvi iš Deksterio serijos ir dvi iš Bado žaidynių. Šiandien pradėjau ir trečią dalį, bet žinau, kad per šiandien jos nepabaigsiu, tad nusprendžiau, kad pirmadienį į paskaitas nevažiuosiu ir liksiu namie skaityt. Beje, Bado žaidynės yra nuostabi knygų serija. Pradžioje, kaip skaičiau atsiliepimus, ir šiaip atkreipiau demesį į serijos populiarumą, maniau, kad tai dar vienas sėkmingas komercinis projektas. Net jei ir taip, tebūnie. Bet knygos mane tikrai tiesiog užbūrė. Toks veiksmas, tokie veikėjai, tiek jausmų. Kam patiko Musių valdovas, tai ir šita serija turėtų patikti :) nors klysčiau, jei sakyčiau, jog šios knygos panašios.. gal labiau panašu į filmą The Condemned. Bet knygos yra tikrai įdomios, nes tokių staigių siužeto posūkių neįmanoma numatyti :D aišku, galima spėti, kuo viskas baigsis, bet pats siužetas toks nuostabus, toks tikslus..kiekviena smulkmena..
Gerai jau, kiek galima apie tas knygas :D Tai va, laukiu Bado žaidynių ekranizacijos :D nu gerai gerai, čia juk apie filmą kalbu :D filmas turėtų būti labai ryškus :) 
Šiandien dar leidau sau pasiklausyti Avril dainų, radau vieną prikolną įrašą:

Kaip galima matyti, pas Avril atsiranda problemos su pričendalais ir ji nieko nebegirdi.. Šlykštus jausmas, turiu pabrėžti :D Bet ji šaunuolė, nepasimetė, show must go on, taip sakant :) Tai va, beklausydama jos dainų, turėjau progą pagalvot apie savo paauglystę.. Smagu prisiminus. 
Greičiau ta prakeikta sloga praeitų, nusibodo kaip :D 
Gerai, kaip jau matosi, neturiu ką per daug pasakyti..nors gal ir turėčiau, bet tai bus taip pat bereikšmiai žodžiai, kaip ir iki šiol, tad geriau eisiu skaityti.. Turbūt dabar aišku, kodėl šią savaitę tašką skyriau gyvenimui :) Nieko, aš dar pasispardysiu :) 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą