2012 m. vasario 18 d., šeštadienis

Lindsay Stirling

Kadangi ši diena nugyventa nelabai prasmingai, nusprendžiau pasidalinti dalyku, kuris turi prasmę - Lindsay Stirling. 
Šiaip aš tikrai nelabai kokia muzikos ekspertė, savamokslė "gitaristė" ir tiek. Na, bet pasiklausyti gražios muzikos labai mėgstu. Kažkada, palyginus ne taip jau ir seniai, youtube aptikau nuostabią smuikininkę Lindsay. Na, kaip jau sakiau, aš ne specialistė, bet labai mėgstu smuiko skleidžiamus garsus. Pirmoji mano pažintis su smuiku (kaip ir daugumos diletantų) buvo išgirdus Vanessa Mae. Nu nesveikai man patiko jos atliekama muzika. Kartais klausydavau per naktis. Mhm.. Dar tais laikais, kai kompaktai..kokie dar kompaktai, flopikų amžiuje :))) Tai štai, buvo labai smagu atrasti Lindsay :) 
Lindsay unikali ir tuo, kad ne tik (mano kuklia nuomone) puikiai groja smuiku, bet dar ir šoka :) jos vaizdo įrašai iš tikrųjų labai spalvingi ir originalūs. Ir šiaip ji yra charizmatiška bei artistiška mergiotė. 
Šiaip aš kažkaip galvodavau, kad smuikininkai kažkokie labai jau rimti, susikaupę, bet kai pasižiūriu smuikininkų klipus, nuomonė iš karto keičiasi :) Va, mano diedukai labai mėgsta žiūrėti "Duokim garo", ir toje laidoje pastoviai kažkas groja smuiku.. tirli tirli...tirli tirli.. pagal mane, tai čia šventvagystė groti TOKIU instrumentu kažkokias "oi la la, tra la la". Kaimo muzika per primityvi šiam instrumentui.
O štai ir mano mylimiausi Lindsay įrašai :)


ir dar vienas jos itin spalvingas klipas :)




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą